Mishi i kurbanit të popullit turk ndahet me myslimanët edhe në Shqipëri dhe Kosovë

Ashtu si çdo vit këto organizata humanitare kanë qenë të pranishme në Shqipëri e Kosovë.

Kurban Bajrami

Fondacioni i Çështjeve Fetare të Turqisë (TDV), Gjysmëhëna e Kuqe Turke dhe Fondacioni Humanitar Turk (IHH) kanë shkuar në vende të ndryshme të botës për të shpërndarë mishin e kurbanit si ndihmë e popullit turk për personat në nevojë.


Fjalët Kyçe: Gjysmëhëna e Kuqe Turke , Vakëfi i Entit të Çështjeve Fetare , Fondacionit të Ndihmave Humanitare (IHH)