Mali Nemrut i përfshirë në listën e UNESCO-s tërheq interesimin e madh të vizitorëve

Interesimi për Malin Nemrut të përfshirë në listën e trashëgimisë botërore të UNESCO-s vjen duke u rritur çdo ditë e më shumë.

Lindja e diellit në Malin Nemrut

Interesimi për Malin Nemrut, që ndodhet në nënprefekturën Kahta të Adiyamanit të Turqisë e që është përfshirë në listën e trashëgimisë botërore të UNESCO-s dhe prej nga soditet më së miri lindja dhe perëndimi i diellit tërheq interesimin e madh të vizitorëve.


Fjalët Kyçe: Mali Nemrut , lista e trashëgimisë botërore , UNESCO , Adiyaman , Kahta