Makinat që populli vendosi si barrikadë gjatë tentativës së grusht shtetit

Natën e 15 korrikut kur Organizata Terroriste Gyleniste/Struktura Paralele në Shtet (FETO/PDY) tentoi grusht shtetin, populli qëndroi para tankeve me jetën dhe çdo gjë të tyren.

Makinat e shtypura nga tanket gjatë tentativës së grusht shtetit.

Natën e 15 korrikut kur Organizata Terroriste Gyleniste/Struktura Paralele në Shtet (FETO/PDY) tentoi grusht shtetin, populli qëndroi para tankeve me jetën dhe çdo gjë të tyren.


Fjalët Kyçe: tentativa për grusht shteti në Turqi , organizata terroriste guleniste/struktura paralele në shtet (FETO/PDY)