Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Lindja dhe perëndimi i diellit në Malin Nemrut

Pamje mahnitëse të lindjes dhe perëndimit të diellit mbi Malin Nemrut.

Mali Nemrut, Turqi

Mali Nemrut, i cili ndodhet në juglindje të Turqisë dhe ka një lartësi 2.150 metra mbi nivelin e detit, pranohet si vendi nga ku mund të vrojtohet më mirë lindja dhe perëndimi i diellit. Më shumë këtë mal e vizitojnë turistë nga SHBA-të, Britania e Madhe, Franca, Japonia, Koreja e Jugut dhe Australia, të cilët preferojnë të vijnë në pranverë ose në vjeshtë.


Fjalët Kyçe: Mali Nemrut , turizmi kulturor , turizmi turk