Ky është dallimi midis Turqisë dhe SHBA-së: Si duken Afrini dhe Raka pas operacioneve?

Raka (sipër) pas operacionit të SHBA-së dhe Afrini (poshtë) pas operacionit të Forcave të Armatosura të Turqisë.

Shikoni me kujdes këto imazhe!

Këto pamje zbulojnë qartë realitetin: Poshtë mund të shihni distriktin sirian të Afrinin, të cilin Forcat e Armatosura të Turqisë dhe Ushtria e Lirë Siriane e spastruan nga terroristët, ndërsa sipër Rakën, të cilën organizata terroriste YPG e rrëmbeu nga DAESH-i me mbështetjen e SHBA-së.


Fjalët Kyçe: ushtria turke , Forcat e Armatosura të Turqisë , operacioni "Dega e Ullirit" , operacioni në Afrin , organizata terroriste YPG , Raka , SHBA , Turqi