Komandantet turke përgatisin heroinat e të ardhmes

Fuqia e gruas në ushtrinë turke bie në sy çdo ditë e më shumë.

179-vjetori i themelimit të Xhandarmërisë së Turqisë

Komandantet e Xhandarmërisë, Toger Begym Çardak (Begüm Çardak) dhe Kapter Damlla Akpënar (Damla Akpınar) punojnë për të përgatitur në detyrë oficeret dhe kapterët e reja në Xhandarmërisë. 


Fjalët Kyçe: xhandarmëria turke , ekipet e xhandarmerisë , gruaja turke , oficeret e ushtrisë turke