Kafeja turke – Historia e hatërit 40-vjeçar

Aktiviteti “Kafeja turke - Historia e hatërit 40- vjeçar”, organizuar në bashkëpunim me Prefekturën e Edrenesë së Republikës së Turqisë, Ambasadën e Turqisë në Tiranë dhe institutin turk “Yunus Emre” Shkodër, u realizua me një pjesëmarrje të gjerë.

Kafeja turke – Historia e hatërit 40-vjeçar

Aktiviteti “Kafeja turke - Historia e hatërit 40-vjeçar”, organizuar në bashkëpunim me Prefekturën e Edrenesë së Republikës së Turqisë, Ambasadën e Turqisë në Tiranë dhe institutin turk “Yunus Emre” Shkodër, u realizua me një pjesëmarrje të gjerë.


Fjalët Kyçe: kafeja turke , marrëdhëniet turko-shqiptare , Instituti Yunus Emre , Shkodër , Shqipëri , Turqi