Kafeja turke – Historia e hatërit 40-vjeçar

Programi, i cili filloi me shfaqjen e një videoje prezantuese të kulturës së kafesë turke të realizuar nga TRT-ja,vijoi me fjalën e hapjes nga drejtori i qendrës kulturore turke të Institutit “Yunus Emre” Shkodër, Zafer Kiyici.

Kafeja turke – Historia e hatërit 40-vjeçar

Aktiviteti “Kafeja turke - Historia e hatërit 40-vjeçar”, organizuar në bashkëpunim me Prefekturën e Edrenesë së Republikës së Turqisë, Ambasadën e Turqisë në Tiranë dhe institutin turk “Yunus Emre” Shkodër, u realizua me një pjesëmarrje të gjerë.


Fjalët Kyçe: kafeja turke , marrëdhëniet turko-shqiptare , Instituti Yunus Emre , Shkodër , Shqipëri , Turqi