Industria turke - Automjetet e blinduara ‘Kirpi’ dhe ‘Amazon’ drejt rrugës së eksportit

Kompania turke BMC eksporton automjete të blinduara në Turkmeni, Tunizi dhe me marrëveshjet e nënshkruara në Panairin ‘DIMDEX 2018’ do të zgjerojë rrjetin e eksportit.

DIMDEX 2018

Një nga kompanitë më prestigjioze të Turqisë për prodhimin e automjeteve të blinduara, BMC në panairin e mbrojtjes në Katar nënshkroi marrëveshje të ndryshme për pasurimin e automjeteve të blinduara dhe për eksportin e automjeteve të blinduara ‘Kirpi’ dhe ‘Amazon’.


Fjalët Kyçe: DIMDEX 2018 , BMC , Kirpi , Amazon , industria turke e mbrojtjes