Heshtja e koronavirusit në sheshet dhe rrugët e Turqisë

Sanliurfa

Sanliurfa

Turqia respekton thirrjen "Qëndro në shtëpi" në kuadër të masave të marra kundër koronavirusit (Covid-19), gjë që duket edhe nga mungesa e njerëzve në sheshet dhe rrugët më të frekuentuara të qyteteve. Itineraret që përdoren më së shumti nga njerëzit për të shkuar në punë tani u kanë mbetur pëllumbave. Kurse ata që janë të detyruar të dalin jashtë i marrin masat duke vendosur maskë dhe doreza.


Fjalët Kyçe: Izmir , Stamboll , Ankara , lufta kundër koronavirusit , epidemia e koronavirusit , Covid-19 , Turqi