Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Gjysmëhëna e Kuqe Turke në shërbim të nevojtarëve që nga viti 1868

Java e Gjysmë Hënës së Kuqe Turke

1

Këzëllaj i themeluar për të ndihmuar të ndikuarit nga fatkeqësitë natyrore dhe luftërat vazhdon punimet që prej vitit 1868 e deri në ditët tona.


Fjalët Kyçe: Gjysmëhëna e Kuqe Turke , Kizilay