Emine Erdoan mirëpriti bashkëshorten e Presidentit të Gambias, Barrow

Emine Erdoan dhe Fatoumatta Bah Barrow shkëmbyen mendime për marrëdhëniet ndërmjet dy vendeve në fusha të ndryshme si ajo e arsimit dhe shëndetësisë.

Ankara

Emine Erdoan, bashkëshortja e Presidentit Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) bisedoi në Presidencën Shtetërore të Presidencës me Fatoumatta Bah Barrow, bashkëshorten e Presidentit të Gabias, Adama Barrow, që zhvillon një vizitë zyrtare në Turqi. Në takim mori pjesë edhe Ministrja turke e Politikave Sociale dhe Familjes Fatma Betyl Sajan Kaja (Fatma Betül Sayan Kaya).


Fjalët Kyçe: Emine Erdogan , Fatoumatta Bah Barrow , marrëdhëniet Turqi-Gambia