Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Ekipi turk i tekvandos kthehet me medalje të shumta në Turqi

1

Ekipi kombëtar turk i tekvandos fitoi 4 medalje ari, 2 argjendi dhe 5 bronzi në Kampionatin e 10-të Botërorë të Tekvandos Poomse.

Ekipi kombëtar turk i tekvandos fitoi 4 medalje ari, 2 argjendi dhe 5 bronzi në Kampionatin e 10-të Botërorë të Tekvandos Poomse.  


Fjalët Kyçe: ekipi turk , tekvando , medalje ari