Ekipi turk i akrobacisë ajrore mahnit spektatorët

zafer 18
Shfaqja e Ekipit të Akrobacisë së Forcave Ajrore Turke (Türk Yıldızları) në ceremoninë me rastin e Festës së Fitores dhe Ditës së Forcave të Armatosura Turke.

Fjalët Kyçe: