Covid-19 lë bosh edhe shëtitoren më preferuar të Stambollit

Rruga “Istiklal” (Pavarësisë) dhe sheshi “Taksim” në Stamboll kanë mbetur bosh në kuadër të masave të marra kundër llojit të ri të koronavirusit (Covid-19).

Stamboll

Koronavirusi i llojit të ri (Covid-19) ka marrë nën ndikim të gjithë botën. Numri i rasteve vazhdon të rritet edhe në Turqi dhe autoritetet marrin masa të ndryshme për të parandaluar përhapjen dhe efektet e pandemisë globale. Rrugët dhe sheshet kanë mbetur bosh edhe në Stamboll. Në këtë galeri kemi zgjedhur disa pamje nga vendet më të frekuentuara të metropolit turk.


Fjalët Kyçe: lufta kundër koronavirusit , koronavirusi i ri , epidemia e koronavirusit , Covid-19 , Stamboll , sheshi Taksim , Istiklal