Covid-19 lë bosh edhe shëtitoren më preferuar të Stambollit

Stambolli para koronavirusit (shkurt 2020)

Stamboll

Koronavirusi i llojit të ri (Covid-19) ka marrë nën ndikim të gjithë botën. Numri i rasteve vazhdon të rritet edhe në Turqi dhe autoritetet marrin masa të ndryshme për të parandaluar përhapjen dhe efektet e pandemisë globale. Rrugët dhe sheshet kanë mbetur bosh edhe në Stamboll. Në këtë galeri kemi zgjedhur disa pamje nga vendet më të frekuentuara të metropolit turk.


Fjalët Kyçe: lufta kundër koronavirusit , koronavirusi i ri , epidemia e koronavirusit , Covid-19 , Stamboll , sheshi Taksim , Istiklal