Brezi i aktorëve të rinj më të pëlqyer në Turqi

Shumë nga këta aktorë dhe aktore tani njihen edhe në shumë vende të botës falë serialeve të suksesshme që transmetohen në mbarë botën.

brezi i ri i aktorëve turq

Kinematografia dhe sektori i serialeve ka nxjerrë para shikuesve emra të njohur në botën e artit turk.


Fjalët Kyçe: aktorët turq , brezi i ri i aktorëve turq , gjenerata e re