Biblioteka Popullore e Presidencës së Turqisë

Raftet e saj me gjatësi totale 201 km të çojnë në një udhëtim kohor. Ndërtimi i saj filloi në vitin 2016 duke u frymëzuar nga arkitektura selxhuke, osmane dhe moderne. Kjo bibliotekë, e cila ofron shërbim 24-orësh në çdo ditë të javës, ka një ambient të mbyllur prej 125.000 m2 dhe një kapacitet prej 5.500 personash.

Biblioteka Popullore e Presidencës

Përuruar më datë 20 shkurt 2020 nga Presidenti Recep Tayyip Erdogan, Biblioteka Popullore e Presidencës priti rreth 6.000 vizitorë që në ditën e parë.


Fjalët Kyçe: Recep Tayyip Erdogan , Turqi , Ankara , Biblioteka Popullore e Presidencës