Banorët e kryeqytetit turk protestojnë përgjatë gjithë natës përpara Ambasadës së Holandës

Qytetarë turq u mblodhën para Ambasadës së Holandës në Ankara në shenjë proteste kundër qëndrimit të autoriteteve holandeze ndaj ministres turke të Politikave Sociale dhe Familjes, Fatma Betyl Sajan Kaja (Fatma Betül Sayan Kaya).

Ankara

Trajtimi i qeverisë holandeze kundrejt ministrave turq ka shkaktuar reagimin e popullit turk.


Fjalët Kyçe: marrëdhëniet Turqi-Holandë , Ambasada e Holandës në Ankara , protesta , Fatma Betul Sayan Kaya , Mevlut Çavusoglu