Ambasadori Gazheli mirëpriti në Ankara mbrëmjen festive të 28 Nëntorit

Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Turqi, Zoti Genti Gazheli, dha në Swissotel të Ankarasë një pritje madhështore me rastin e festës së 28 Nëntorit.

Ankara 28.11.2016

Ambasadori i Shqipërisë Zoti Genti Gazheli në fjalën përshëndetëse pasi i falënderoi autoritetet turke pjesëmarrëse, trupat diplomatike dhe duke përshëndetur të gjithë pjesëmarrësit e ardhur nga vende të ndryshme të Turqisë, vuri theksin në rrugëtimin e Shqipërisë dhe marrëdhëniet e mira që ekzistojnë ndërmjet dy vendeve.


Fjalët Kyçe: Genti Gazheli , festa e flamurit , 28 nëntori , Hulusi Akar