«Sulltaneshat e rrjetës» siguruan biletën për “Tokio 2020”

Ekipi A kombëtar i vajzave fitoi 3-0 në sete përballë Gjermanisë në finalen e Eliminatoreve të Evropës, të vlefshme për kualifikimin në Lojërat Olimpike Tokio-2020, dhe siguroi të drejtën për të marrë pjesë në olimpiadë.

Ekipi kombëtar turk i vajzave në volejboll në ndeshjen me Gjermaninë

Ekipi A kombëtar i vajzave fitoi 3-0 në sete përballë Gjermanisë në finalen e Eliminatoreve të Evropës, e vlefshme për kualifikimin në Lojërat Olimpike Tokio-2020, dhe siguroi të drejtën për të marrë pjesë në olimpiadë.


Fjalët Kyçe: volejbollistet turke , «Sulltaneshat e rrjetës» , Lojërat Olimpike , Tokio 2020 , kombëtarja turke e volejbollit