Rally i Dakarit 2018

Njëri prej ngasësve të makinës gjatë pushimit të tij.

Rally i Dakarit 2018

Rally i Dakarit këtë vit mbahet në Peru, Bolivi dhe Argjentinë. Rally ka filluar më 6 janar 2018 dhe do të përfundojë më 20 janar. Kjo garë cilësohet si gara më e vështirë e botës.


Fjalët Kyçe: Rally i Dakarit , Peru , Bolivi , Argjentinë , gara më e gjatë me makina