Kore e Jugut – Lojërat Olimpike Dimërore "Pyeongchang 2018"

Lojërat Olimpike Dimërore 2018, të quajtura “Lojërat e Paqes” nga Koreja e Jugut, janë shënuar tashmë nga afrimi spektakolar i realizuar mes dy Koreve.

Pyeongchang 2018

Më shumë se 2.900 sportistë do të konkurrojnë për 102 tituj që do të jepen në shtatë sporte dhe 15 disiplina gjatë këtyre dy javëve të evenimentit të parë sportiv të vitit 2018, para Kupës Botërore të Futbollit në Rusi këtë verë. Lojërat Olimpike Dimërore 2018, të quajtura “Lojërat e Paqes” nga Koreja e Jugut, janë shënuar tashmë nga afrimi spektakolar i realizuar mes dy Koreve.


Fjalët Kyçe: Lojërat Olipmike Dimërore , Pyeongchang 2018 , Kore e Jugut , trt shqip , trtshqip , lajme shqip