Panairi ndërkombëtar i aviacionit "Eurasia Airshow" në Antalia

Aeroplani i tipit "350-1000" i Linjave Ajrore të Katarit është avioni më i fuqishëm dhe më i madh komercial në botë. Nga ana tjetër, ai qëndron me pajisjet e tij si një avion pasagjerësh.

Eurasia Airshow

Panairi që filloi më 25 prill dhe mund të vizitohet deri më datë 29 të këtij muaji, paraqet pajisjet më të sofistikuara ushtarake të vendeve të ndryshme dhe shfaqje emocionuese ajrore.


Fjalët Kyçe: Eurasia Airshow , aviacioni , Forcat Ajrore Turke , ATAK , akrobaci ajrore , Antalia , Antalya , Turqi , trt shqip , trtshqip , lajme shqip