Panairi Ndërkombëtar Automobilistik në New York

Honda AWD

Panairi Ndërkombëtar Automobilistik në New York

Në edicionin e 117-të të Panairit Ndërkombëtar Automobilistik që mbahet në New York përveç modeleve të reja të makinave, interesim të madh tregohet edhe për kamionete dhe makinat 4x4.


Fjalët Kyçe: panair , automobilistikë , New York , makina , kamionet