Panairi i Automjeteve Çikago-2017

Ka hapur dyert për vizitorët për të 109-n herë panairi më i madh i Amerikës Veriore.

Chicago Auto Show 2017

Në prezantimin e "Panairit të Automjeteve Çikago 2017", për automjetet elektrike dhe pa shofer ka interesim të madh. Përveç modeleve elektrike dhe ambientaliste, një interesim të madh ka edhe ndaj automobilave luksozë. Në modelet 2017 dhe 2018 të automjeteve, në të cilat janë përdorur ngjyra më të gjalla dhe goditëse, dallohen për sistemet e mençura, si komunikimi me zë me shoferin dhe për parandalimin e gabimeve të shoferëve. Në panair vizitorëve u jepet mundësia që ti testojnë disa prej automjeteve. Panairi do të mund të vizitohet deri më 20 shkurt dhe parashikohet të mirëpresë mbi 1 milionë njerëz.


Fjalët Kyçe: Çikago 2017 , Chicago Auto Show , modele të reja , sektori automobilistik , panairi i automjeteve , automobila luksozë