Vazhdojnë punimet në çdo zonë të prekur nga përmbytjet në Shqipëri

Vazhdon puna për përballimin e situatës

Përmbytjet në Shqipëri

Shteti, Forcat e Armatosura të Shqipërisë, policia, Agjencia e Menaxhimit Emergjent/ Ministria e Punëve të Brendshme, Njësitë Profesionale të Zjarrfikëses dhe Shpëtimit dhe të gjitha institucionet e tjera përkatësme janë duke kryer një punë të pakursyer për përballimin e situatës tejet të ngarkuar në vend.


Fjalët Kyçe: përmbytje në Shqipëri , Forcat e Armatosura të Shqipërisë , Agjencia e Menaxhimit Emergjent/ Ministria e Punëve të Brendshme , Njësitë Profesionale të Zjarrfikëses dhe Shpëtimit