Ujëvarat e Turqisë

Vals ngjyrash në ujëvarat e Turqisë

Peizazh natyror

Ndryshimi i ngjyrave në stinën e vjeshtës dhe pranverës në ujëvarat e dy provincave të Turqisë.


Fjalët Kyçe: