Turizmi dimëror i gjallëruar me fundjavën

Turizmi turk shënon rritje pas shumëllojshmërisë që zotëron

Uludağ

Turqia zotëron qendra të shumta skish në mbarë vendin. Mali Ulluda (Uludağ) me komplekse të shumta për ski ndeshet me një fluks të madh turistësh vendas dhe të huaj dhe kjo arrin kulmin gjatë fundjavës.


Fjalët Kyçe: