Shpërthimi i Vullkanit Agung në Indonezi kërcënon jetën e banorëve dhe turistëve

Hiri dhe tymi i vullkanit Agung arriti 6.000 metra lartësi duke paralizuar jetën në vend dhe duke mbyllur përkohësisht edhe aeroportin e Bali-t.

Indonezi

Deri më tani ka 40 000 të evakuuar dhe 433 fluturime të anuluara nga rreziku i shpërthimit vullkanit Agung.


Fjalët Kyçe: Mali Agung , Agung , Indonezi , hi vullkanik , aktivitetet vullkanike