Shi meteorësh mbi qytetin antik në Ushak të Turqisë

Shiu spektakolar i meteorëve Perseida, i cili mbrëmë ndriçoi qiellin, ishte i dukshëm mbi qytetin Ushak të Turqisë.

Qyteti Antik Blandus

Në qytetin antik Blandus në Ushak (Uşak) të Turqisë është vërejtur pamja e pabesueshme e shiut meteorik Perseida, që paraqet shiun më spektakolar meteori që ndodh për çdo vit në muajt korrik dhe gusht, raporton Anadolu Agency (AA).


Fjalët Kyçe: meteor , shi meteorësh , Usak , qyteti antik Blandus , Agjencia e Lajmeve Anadolli