Rritet interesi i turistëve të huaj ndaj Malit Nemrut

Mali Nemrut pranohet si vendi nga ku mund të vrojtohet më mirë lindja dhe perëndimi i diellit.

Mali Nemrut

Mali Nemrut ndodhet në juglindje të Turqisë dhe ka një lartësi 2.150 metra mbi nivelin e detit.


Fjalët Kyçe: Mali Nemrut , Adiyaman , turizmi kulturor , turizmi turk