Prizreni, një muze në natyrë i trashëgimisë osmane

Një fllad osman përshkon turistët që vizitojnë Prizrenin, një ndërthurje e mahnitshme e historisë, kulturës dhe gjelbërimit.

Ura e Gurit

Qyteti i Prizrenit është një nga qendrat kryesore të Kosovës dhe si qytet me vlera historike dhe kulturore.


Fjalët Kyçe: Prizren , Ura e Gurit , trashëgimi historike