Pranverë në Palu

Qyteti është ngritur në pellgun e lumit Murat dhe shpalos para syve të gjitha bukuritë e pranverës me pyjet e ahut dhe përrenjtë me ujëvara.

Pranvera në Palu, Elazığ, Turqi

Qyteza Palu e prefekturës Elazığı, një nga qytetet më të vjetra të Rajonit të Anadollit Lindor, i magjeps të gjithë vizitorët me historinë e saj 7.000-vjeçare dhe natyrën e bukur që të ofron.


Fjalët Kyçe: pranvera , Turqi , Elazig , Palu