Përse Turqia është një nga vendet më të preferuara për turizëm në botë?

Turqia zotëron institucione të fuqishme të organizimit të turizmit dhe regjistrimit të kompanive të sektorit të turizmit dhe hoteleve në mbarë vendin.

Aperlai

Numri i turistëve që vizitojnë Turqinë rritet nga viti në vit. Bukuritë natyrore që mbart Turqia të kombinuara me çmime shumë të volitshme bëjnë që Turqia të radhitet ndër vendet më të frekuentuar në botë.


Fjalët Kyçe: turizmi turk , turistët e huaj , turistët vendas , bukuritë e panjohura të bregdetit , bukuri natyrore , Turqi