Nevruzi, gëzimi i pranverës dhe vëllazërisë...

Kirgizi | Në 21 mars festohet me entuziazëm Nevruzi, që në shumë vende e shoqëri kremtohet si dita e parë e vitit.

Kirgizi

21 Marsi, Dita e Nevruzit, pranohet nga shumë shoqëri e komunitete në botë si ardhja e pranverës.


Fjalët Kyçe: 21 Mars Festa e Nevruzit , Festa e Nevruzit