Lugina Ilhara, një nga perlat e turizmit të Turqisë

Lugina Ihlara, e cila ndodhet në mesin e kanioneve më të mëdha të botës dhe është një muze i hapur natyror, ashtu si çdo vit, vazhdon të jetë preferenca e turistëve vendas dhe të huaj.

Nevshehir (Nevşehir)

Lugina Ihlara është një nga preferencat e padiskutueshme për turistët që vizitojnë Kapadokja-n.


Fjalët Kyçe: Nevsehir , Lugina Ihlara , Kapadokya