Liri mbi ujë

Gjiri më i preferuar në Turqi për sërf në ujë

Akyaka

Me qindra turistë vendas dhe të huaj shijojnë këto ditë lirinë e qëndrimit mbi ujë në brigjet e qytezës Akyaka, e cila ndodhet brenda Gjirit Gökova, në nënprefekturën Ula të Muğla dhe që është vendi më i rëndësishëm në Turqi për të bërë sërf mbi ujë.


Fjalët Kyçe: serf në ujë , Akyaka , plazhet turke , Gjiri Gokova , Mugla , pushime në Turqi