Liqeni Salda, parajsë e pazbuluar e Turqisë

Sipërfaqja e liqenit është 44 kilometra katrorë dhe është një parajsë e fshehur që pret të zbulohet.

Liqeni Salda

Liqeni Salda gjendet 4 kilometra larg qendrës së nënprefekturës Jeshilova (Yeşilova) të rrethit Burdur.


Fjalët Kyçe: Liqeni Salda , Yesilova , Burdur , turizmi turk , liqenet e Turqisë