Kanioni Goynuk preferohet nga turistët vendas dhe të huaj edhe në vjeshtë

Ky lokalitet, që zë vend ndër 10 shtigjet më të mëdhenj natyrorë në botë, ofron aktivitete të shumta për turistët.

Kanioni Goynuk

Kanioni Gëjnyk (Göynük) në nënprefekturën Kemer të rrethit Antalya tërheq interesin e madh të turistëve vendas dhe të huaj edhe gjatë stinës së vjeshtës.


Fjalët Kyçe: Goynuk , Kemer , Antalya