Deti i Zi, preferenca e pushuesve që kërkojnë freski dhe gjelbërim

Sportet e shumta natyrore janë një tjetër aktivitetet që tërheq pushuesit të pasionuar pas natyrës.

Rajoni i Detit të Zi

Qetësia shpirtërore dhe freskia që ofron rajoni i Detit të Zi në Turqi bën që numri i vizitorëve vendas dhe të huaj të rritet dita ditës.


Fjalët Kyçe: Deti i Zi , rajoni i Detit të Zi , Trabzon , gjelbërim