Deti i Zi, preferenca e pushuesve që kërkojnë freski dhe gjelbërim

Gjatë muajve të verës jo të gjithë pushuesit preferojnë detin. Turizmi natyror dhe malor ka fituar një rritje të ndjeshme në këto vitet e fundit.

Rajoni i Detit të Zi

Qetësia shpirtërore dhe freskia që ofron rajoni i Detit të Zi në Turqi bën që numri i vizitorëve vendas dhe të huaj të rritet dita ditës.


Fjalët Kyçe: Deti i Zi , rajoni i Detit të Zi , Trabzon , gjelbërim