Delfinët shijojnë Bosforin

Në pranverë, kur peshqit migrojnë nga deti Marmara drejt detit të Zi, është shtuar prania e delfinëve në Ngushticën e Bosforit në Stamboll.

Delfinët në Stamboll

Delfinët dolën mbi sipërfaqen e ujit dhe iu afruan bregut në grupe në lagjet Beşiktaş dhe Arnavutköy duke dhuruar një gosti të rrallë vizuale.


Fjalët Kyçe: delfinët , migrimi i peshqëve , Stamboll , Ngushtica e Bosforit