Dashuri në kohë koronavirusi

Epidemia e koronavirusit të tipit të ri (Covid-19) ka përfshirë tërë botën duke shkaktuar mijëra të vdekur dhe shumë të infektuar, por pavarësisht këtyre vështirësive dashuria, mirësia dhe shpresa triumfon.

Dashuri në kohë koronavirusi

Epidemia e koronavirusit të tipit të ri (Covid-19) ka përfshirë tërë botën duke shkaktuar mijëra të vdekur dhe shumë të infektuar, por pavarësisht këtyre vështirësive dashuria, mirësia dhe shpresa triumfon.


Fjalët Kyçe: dashuria , Covid-19 , epidemia e koronavirusit