Buajt shijojnë ujin termal në temperaturat nën zero

Shumë turistë shkojnë në ditët e ftohta të dimrit në llixhat ku lahen buajt dhe kuajt për të fotografuar pamje të veçanta të kësaj natyre.

Bitlis

Buajt dhe kuajt që lahen në ujërat termal të rrethit Bitlis kanë tërhequr të pasionuarit e fotografisë së natyrës.


Fjalët Kyçe: ujëra termale , llixhë , kuaj , buaj