Arti në muret e Penelles në Spanjë

Banorët e Penelles kërkojnë të shohin sa më shumë grafiti në rrugët e tyre.

Spanjë

Ky art në mur vë një buzëqeshje në fytyrat e banorëve dhe bën që të dalin nga monotonia e mureve tradicionalë dhe të zbehtë.


Fjalët Kyçe: Spanjë , grafiti , arti në mur , Penelles