Ankaraja nën petkun e dëborës

Rrugët, sokakët dhe parqet janë veshur me petkun e bardhë duke dhuruar pamje të mrekullueshme.

Ankaraja nën petkun e dëborës

Kryeqyteti i Turqisë ka hyrë në fillim të shkurtit nën ndikimin e një vale të re të ftohti, e shoqëruar me reshje të dendura dëbore.


Fjalët Kyçe: