Ankaraja në vjeshtë

Disa foto nga kryeqyteti i Turqisë, Ankara në stinën e vjeshtës

Ankara 2016

Ndryshimi i ngjyrave që përjeton natyra me ardhjen e stinës së vjeshtës është një çështje që fotografët mezi presin ta fiksojnë me objektivin e aparatit të tyre. Mbulesa pyjore (flora), që në verë duket e gjelbër, në vjeshtë veshet me përzierje ngjyrash, verdhë-portokalli-kuqe. Dhe kjo është edhe ajo që i tërheq me shumë fotografët e pasionuar pas natyrës drejt parqeve të metropolit turk në këtë periudhë.


Fjalët Kyçe: Ankara , vjeshta , natyra , ekspozitë me fotografi