Aktorja e famshme Liv Tyler mahnitet nga bukuritë historike dhe kulturore të Turqisë

Vizita e Tyler në qytetin antik zgjati 5 orë.

Liv Tyler në Efes

Aktorja e famshme amerikane Liv Tyler vizitoi qytetin antik Efes, i cili është i përfshirë në listën e trashëgimisë kulturore të UNESCO-s.


Fjalët Kyçe: Efes , Izmir , Selçuk , lista e UNESCO , UNESCO , Liv Tyler