Aktorja e famshme Liv Tyler mahnitet nga bukuritë historike dhe kulturore të Turqisë

Tyler, e cila së bashku me familjen dhe fëmijët e saj vizitoi qytetin antik Efes që ndodhet në nënprefekturën Selçuk të Izmirit që ka mirëpritur qytetërime të shumta.

Liv Tyler në Efes

Aktorja e famshme amerikane Liv Tyler vizitoi qytetin antik Efes, i cili është i përfshirë në listën e trashëgimisë kulturore të UNESCO-s.


Fjalët Kyçe: Efes , Izmir , Selçuk , lista e UNESCO , UNESCO , Liv Tyler